• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beysu imajını yeniledi
15 Haziran 2009 Pazartesi 12:49

Beysu imajını yeniledi

Kaynağı ve işletmesi ile Konyanın sektöründe tek markası olan Beysu logosu, etiketi ve ambalajında köklü bir değişiklik yaptı.

Kaynağı ve işletmesi ileKonya’nın sektöründe tek markası olan Beysu logosu, etiketi ve ambalajında köklü bir değişiklik yaptı. Beysu’nun yeni yüzü daha modern ve estetik bir yapıya sahip.Konya’nın memba suyu olan Beysu, Türkiye’nin en eski ve en kaliteli kaynak suları arasında yer alıyor.

Uzun süre yapılan saha araştırmaları neticesinde kurumsal kimlik ve ambalaj çalışmalarına ihtiyaç duyulduğunu gören Beysu, modern ve kullanım kolaylığı saylayan yeni şişe tasarımlarıyla haziran ayı itibariyle pazara yeni ürünlerini sundu.

Konuyla ilgili bilgi veren Beysu İşletme Müdürü Hakan Yıldız, “Bugün itibariyle 20 milyon dolarlık taşınmaz  yatırım değerine sahip Beysu’nun şu an için, Konya, Ankara, Antalya, Denizli gibi illerde güçlü bir pazar payı mevcuttur. Önümüzdeki yıllarda yeni yatırımlarlaKonya ve çevre illeri ile sınırlı kalmayıp,  Marmara bölgesi ve Türkiye genelinde pazara girmek için yeni yatırım planlarımız sözkonusudur” dedi.


Yıldız; “İtalyan teknolojisine sahip makineler ile3.000 metrekare kapalı alanda üretilen Beysu’nun 0.5 ve 1,5, 5ve10 litre pet şişe,19 litre polikarbonat damacana ürünleri mevcuttur. Son yıllarda müşterilerden gelen talepler doğrultusunda 180, 200, 250, 300 cc bardak su üretimine de geçerek ürün çeşitliliğini artırdık” diye konuştu.


Beysu Pazarlama Müdürü Tuğbay Argaç ise, “Beysu olarak Ar-Ge yatırımlarına çok önem veriyoruz. Her alanda öncü olmaya, yenilikçi yaklaşımlarla kendimizi daha da geliştirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Beysu, müşterisine suyu daha hijyenik ve kullanım kolaylığı ile sunmak amacıyla damacanalarını poşetleyen ilk firma oldu. Müşterilerimiz bu yenilikten çok memnun “ şeklinde konuştu.

Argaç, Beysu’nun, yüzey sularının karışmadığı, kaynağından temiz olan, herhangi bir kimyasal işlemden geçmemiş, mineral muhtevası yüksek bir su olduğunu belirlerek, Sağlık Bakanlığı'nın kaynak suları ile ilgili yönetmeliğine uygun olarak TSE standartlarında üretim yaptığını, ISO 9001:2000 ve TS EN ISO 22000:2005 Kalite Yönetim Sistemi belgelerine sahip olduğunu da belirtti.

Ayrıva Argaç, Almanya, İngiltere, Kıbrıs, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ortadoğu ülkelerine su ihraç ettiklerini belirterek, Beysu’nun ileriki yıllarda Türkiye’yi temsileden bir dünya markası olmasını hedeflediklerini söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA