• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirli milli tekvandocular Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor
21 Nisan 2011 Perşembe 15:34

Beyşehirli milli tekvandocular Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Beyşehirli 2 kardeş, Kore'de 1-6 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Tekvando Şampiyonası'na hazırlanıyor.
     Beyşehirli 2 kardeş, Kore'de 1-6 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Tekvando Şampiyonası'na hazırlanıyor.
     Milli tekvandocular Ali ve Yunus Sarı kardeşler, Kore'deki dünya şampiyonasında +87 ve 80 kilolarda mücadele vererek, Türkiye'ye derece kazandırabilmek için ter dökecek.
     Beyşehirli milli sporcuları yetiştiren tekvando antrenörü Nafiz Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, 144 ülkeden bin 22 sporcu ve 706 yöneticinin katılacağı Kore'deki dünya şampiyonasında Türkiye açısından bir ilkin yaşanacağını belirtti.
     7-8 yıldır gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında katıldıkları şampiyonalarda birçok derece elde edip ülkemiz adına büyük başarılara imza atan milli sporcular Ali ve Yunus Sarı'nın, bu defa ilk kez bir dünya şampiyonasında milli formayı giymenin heyecanını yaşayacaklarını dile getiren Çakır, şunları kaydetti:
     ''İnşallah onlardan bu defa birlikte daha büyük derece ve başarılar bekliyoruz. Aslında bu ikilinin, dünya şampiyonasında üçlü olma şansı da vardı. Daha küçük kardeşleri olan tekvandocu Talha Sarı da altın vuruşta kaybetmemiş olsaydı, üç kardeş birlikte bu şampiyonaya iştirak ediyor olabilecekti. İnşallah, bu üç kardeş bir sonraki şampiyonada birlikte aynı şekilde milli formayı giyerek Türkiye'nin başarısı için ter döker.''
     Kardeşi Yunus Sarı ile birlikte milli takım kampında çalışmalarını sürdüren Ali Sarı ise şampiyonaya çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını bildirdi.
     Yoğun şekilde sürdürdükleri çalışmaların karşılığını dünya şampiyonasında almak istediklerini dile getiren Sarı, hedeflerinin şampiyonada altın madalyayı almak olduğunu kaydetti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA