• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirli milli sporcu, madalyasını şehit ve gazilere armağan etti
26 Mayıs 2016 Perşembe 13:02

Beyşehirli milli sporcu, madalyasını şehit ve gazilere armağan etti

Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda 53 kiloda Avrupa 3.'sü olan Beyşehirli milli sporcu Zeliha Ağrıs, "Elde ettiğim bronz madalyayı, terörle mücadelede şehit düşen ve gazi olan güvenlik güçlerimize hediye ediyorum." dedi.

Şampiyonanın sona ermesinin ardından memleketi olan Beyşehir’e dönen Ağrıs, Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu’nda gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk kez katıldığı büyükler kategorisindeki şampiyonada Türkiye’ye 53 kiloda bronz madalya kazandırmanın sevincini yaşadığını belirtti.

Final şansını kıl payı kaçırdığını belirten Ağrıs, "Avrupa üçüncüsü oldum, mutluyum, ama çalışmaya devam. Daha önce gerek Türkiye gerekse yurt dışında katıldığım birçok şampiyonada derecelere imza attım. Bu başarılarımın sırrını çok çalışmaya bağlıyorum. Çalışmadan başarının gelmeyeceğini, çok çalışarak hedefin belirlendiğini gördüm." dedi.

Ticaret Meslek Lisesi’nde son sınıf öğrencisi olduğunu anımsatan Ağrıs, şunları anlattı:

"Seneye üniversiteye gideceğim, bundan sonraki hedefim; dünya şampiyonası ve 2020 olimpiyatları. Ayrıca, üniversiteyi bitirdikten sonra da beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum. Elde ettiğim bronz madalyayı, terörle mücadelede şehit düşen ve gazi olan güvenlik güçlerimize hediye ediyorum."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA