• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirin turizm yolları iyileştiriliyor
02 Nisan 2013 Salı 17:31

Beyşehir'in turizm yolları iyileştiriliyor

Konyanın Beyşehir İlçesinin turizm yolları yürütülen çalışmalarla birlikte genişletilip iyileştiriliyor
Konya’nın Beyşehir İlçesinin turizm yolları yürütülen çalışmalarla birlikte genişletilip iyileştiriliyor.
Yaka Manastır ve Fasıllar bölgesindeki yolların ardından Karaburun yolunda da genişletme ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Konya İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından yollar yaz dönemi başlangıcında asfalt hale getirilecek.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, genişletme ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirilen Karaburun plajı yolunda incelemelerde bulundu. Akış’a, temaslarında, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkan Vekili Fahri Us, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, il genel meclis üyeleri İsmail Gökmen ve Savaş Yılmaz ilçe teşkilatı yöneticileri eşlik etti.
İncelemenin ardından gazetecilere çalışma yürütülen yollarla ilgili bilgi veren AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Karaburun yolunun Beyşehirlilerin yanı sıra işletmeye açıldıktan sonra Konyalıların da sıkça kullandığı bir turizm yolu haline geldiğini söyledi. Akış, genişletme ve iyileştirme çalışmalarının sadece Karaburun yolu ile sınırlı olmadığını Yaka Manastır ve Fasıllar bölgesindeki yollarda da benzer çalışmaların ardından asfalt çalışmalarının yapılacağını belirtti.
Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ise, yolun bu yıl inşallah asfaltlanması yapılacak ve dolayısıyla bu plajın daha da rantabıl kullanılmasının, Beyşehir’deki yaz dönemi hareketliliğini daha da artırmasını bekliyoruz” dedi.
Konya İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Gökmen de, Karaburun yolunun asfalt hale gelmesinin ardından sahil şeridinin yaz döneminde daha da hareketleneceğini, günlük ortalama 500 ila bin araç arasında plaja bir girişin söz konusu olmasının tahmin edildiğini kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA