• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir’in sahildeki parklarına yoğun ilgi
26 Eylül 2017 Salı 11:07

Beyşehir’in sahildeki parklarına yoğun ilgi

Konya'nın Beyşehir ilçe merkezindeki parklar, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Konya'nın Beyşehir ilçe merkezindeki parklar, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Beyşehir Gölü kıyısındaki, Beyşehir ilçe merkezinin en büyük ve en gözde parkı olan Vuslat Parkı haftanın her günü vatandaşların akınına uğrarken, hafta sonları da yoğun ziyaretçi çekiyor. Aileleriyle parka gelen ve sahil boyunda yürüyüş yaparak, alandaki değişik aktivitelerden yararlanan ziyaretçiler, zamanlarının büyük bölümünü burada geçiriyor.

Beyşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği yeni düzenleme çalışmalarıyla Vuslat Parkı'nın yeni cazibe merkezi alanı haline dönüşen Jandarma Burnu mevkisine de gelen ziyaretçiler, buraya yerleştirilen kamelyalar da gün boyu oturarak hem vakit geçiriyor hem de göl manzarasını ve gün batımı anlarında Beyşehir'in ünlü grup vaktini izleme imkanı buluyor. Vuslat Parkı'nda Beyşehir Belediyesine ait jetboat kiralayıp göl sularında adrenalin keyfi yaşayan ziyaretçiler, çocuk otobüsü ve gezinti bisikletleriyle alanda gezinti yapmanın keyfini de doyasıya çıkarıyor.

Parkın ziyaretçileri, spor komplekslerinde futbol, basketbol, voleybol ve tenis gibi sportif aktivitelerden de yararlanabilirken, skate parka ise paten sporuna ilgi duyan gençler yoğun ilgi gösteriyor. Eylül ayının son günlerine rağmen güzel havayı fırsat bilenler ise, Vuslat Parkı kıyısındaki sahilde yüzmenin tadını çıkarıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA