• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir’in en büyük parkına yürüyüş yolu
21 Temmuz 2017 Cuma 12:11

Beyşehir’in en büyük parkına yürüyüş yolu

Beyşehir ilçesinin alan olarak en büyük parkı olan ve vatandaşların son yıllarda göl sahilindeki en gözde adresi haline gelen Vuslat Parkı, yürütülen çalışmalarla daha da güzel hale geliyor.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, şehir merkezinde yaşayan vatandaşlar ile ilçe dışından gelen ziyaretçilerin gerek hafta içi, gerekse hafta sonlarında en uğrak mekanlarından birisi olan Vuslat Parkı’nı daha da güzel hale getirebilmek için kurum olarak var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Beyşehir’in son dönemde en cazip alanlarından birisi haline gelen, festival, şölen gibi değişik etkinliklerin yapıldığı festival meydanını da bünyesinde barındırmasıyla ilçe halkının  özellikle yaz döneminde yoğun olarak kullandığı  yaklaşık 200  bin metrekarelik alana kurulu ilçenin en büyük parkı olan Vuslat Parkı’nda geçmişten  eksik kalan çalışmaları tamamlamak için seferber olan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin tahkimat çalışmaları yapılan bölümde kilitli parke döşeme faaliyetine başladığını vurgulayan Özaltun, “Vuslat Parkı’nın DSİ tarafından tahkimat çalışmaları yapılan bölümlerinde ilçe halkımızın ve ziyaretçilerimizin yürüyüş ve gezi yolu olarak kullanacağı yeni alanlar oluşturmanın gayretindeyiz. Bu anlamda, ekiplerimizin başlattığı çalışmalar aralıksız devam ediyor. Vuslat Parkı’mızın daha da güzelleştirilmesine yönelik çalışma ve faaliyetler sadece Fen İşleri Müdürlüğümüzce değil, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile diğer bazı birimlerimiz tarafından da yürütülmektedir.”dedi.

Başkan Özaltun, ilçe merkezinin cazibe noktalarından birisi olan Vuslat Parkı’nın çehresini yürütülen çalışmalarla birlikte daha da değiştirmeyi hedeflediklerini  sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA