• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir’e yeni açık otopark alanı
20 Mart 2018 Salı 14:46

Beyşehir’e yeni açık otopark alanı

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçe merkezine geniş kapasitesiyle çok sayıda aracı aynı anda alabilecek yeni bir açık otopark alanı kazandırıyor.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçe merkezine geniş kapasitesiyle çok sayıda aracı aynı anda alabilecek yeni bir açık otopark alanı kazandırıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kültür ve Yaşam Merkezi'nin ardından çevresinde ihtiyacı hissedilen otopark için yeni bir düzenleme çalışması başlattıklarını söyledi. Özaltun, Kültür ve Yaşam Merkezi'nin hizmete girmesinin ardından artan sosyal etkinlik ve faaliyetler ile birlikte bina çevresinde yaşanan otopark sorununun kalıcı olarak giderilmesine yönelik olarak gerekli adımı attıklarını belirtti. Kültür ve Yaşam Merkezi'nin hemen yanı başında yer alan Beyşehir Belediyesi'ne ait boş alanı otopark ihtiyacı konusunda değerlendirdiklerini belirten Özaltun, "Burada Belediye olarak 14 bin metrekarelik bir alana sahibiz. Bugüne kadar atıl vaziyette duruyordu. Şimdi değerlendiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize verdiğimiz talimatla birlikte bu alanda açık otopark sahası oluşturmak için çalışmalara başlandı. Buradaki zeminde yürütülen tesviye çalışmalarının ardından kilitli parke taşıyla döşenmesine yönelik faaliyetler de hız kazandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz merkezine yeni ve dev bir açık otopark alanı kazandırmış olacağız. Bu alandan, Kültür ve Yaşam Merkezimize gelen vatandaşlarımızın yanı sıra çevresindeki herkes yararlanabilecek. Bu bölge, yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edildiği, yakında yeni emniyet müdürlüğü binası ve itfaiye merkezi gibi yapıların da yükselmeye başlayacağı bir cazibe merkezi olacağından, burada oluşturacağımız açık otopark alanının ne kadar gerekli olduğunu görebilmek mümkün. Açık otopark alanının hizmete girmesinin ardından, artık sürücülerimiz Kültür ve Yaşam Merkezi önündeki Konya yolu ile TOKİ konutlarına ulaşımı sağlayan Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerine araçlarını park yapmak durumunda kalmayacaklardır. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA