• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirden Somaliye yardım kampanyası
15 Ağustos 2011 Pazartesi 16:57

Beyşehir'den Somali'ye yardım kampanyası

Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle Somali için yardım kampanyası başlatıldığı bildirildi.
Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle Somali için yardım kampanyası başlatıldığı bildirildi.
    
Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi Başkanı Nurettin Koçer, Anıt Meydanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlenen yardım kampanyasına iştirak eden sivil toplum örgütü temsilcilerine ve vatandaşlara teşekkür etti.
    
Vatandaşların kampanyaya yoğun ilgi göstermesinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Koçer, ''İnsanların bir poşetle gelerek, 'Şu da benim aç insanlara hediyem olsun' demesi, bizi o kadar çok duygulandırdı ki... Burada gece gündüz aralıksız hizmet vermeye razıyız'' dedi. 
   
 Beyşehir İlçe Müftüsü Mustafa Tekin ise özellikle din görevlilerinin bu konuda hassas davrandığını ifade etti.
    
Beldelerde kampanya kapsamında erzak toplandığını açıklayan Tekin, kampanyaya destek vermek için canla başla çalışacaklarını kaydetti.
    
 Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da Afrika'da açlık çeken ve ölümle burun buruna olan insanlara yardım kampanyası başlatıldığını belirtti.
    
Kampanyanın yeni başlamış olmasına rağmen oldukça talep gördüğünü dile getiren Taşcı, ''Zaten Beyşehir de Konya da yardımda her zaman ön planda olmuştur'' diye konuştu.
    
Anıt Alanı'nda devam eden kampanya kapsamında, toplanan yardımların 3 kamyona yüklenerek Somali'ye gönderileceği bildirildi.  AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA