• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirde yeni sistem
02 Mart 2011 Çarşamba 18:10

Beyşehir'de yeni sistem

Konya'nın Beyşehir ilçesine MOBESE kamera sistemi kuruluyor.
Konya'nın Beyşehir ilçesine MOBESE kamera sistemi kuruluyor.
Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı yaptığı açıklamada, İlçe Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün imzaladığı protokol kapsamında, şehir merkezinde stratejik öneme sahip noktalara MOBESE kameralarının yerleştirileceğini bildirdi. Taşcı, ilk etapta Türk Telekom Müdürlüğü önünde yer alan kavşağa yerleştirilen ve güzergahın tamamına hakim izlenme açısına sahip mini MOBESE sistemi ile başlayan projede son aşamaya gelindiğini belirtti.
 
Pilot nokta olarak seçilen kavşakta denemelerin başarıyla sonuçlanmasının ardından farklı bölgelerde de aynı uygulamaya geçileceğini kaydeden Taşcı, şu bilgileri verdi:
"İlçe Emniyet Müdürlüğü'müz ile yapılan protokol çerçevesinde Beyşehir'e MOBESE sisteminin kurulması kararlaştırıldı. Öncelikli olarak pilot nokta seçilen kavşağa 4 adet kamera yerleştirildi. İnternet bağlantılı olan bu kameralar 6 ay süreyle kayıt yapacak ve 24 saat süreyle aralıksız çalışacak. Deneme amaçlı yapılan bu çalışmada başarılı sonuçlar alındı. Şimdi şehrin stratejik noktalarına MOBESE kameraları takılacak, şehrin güvenliği sağlanacak. Ayrıca Sanayi Sitesi'nin çeşitli noktalarına yerleştirilecek olan MOBESE kameraları, bu bölgede de güvenliği sağlayacak ve sanayi esnafımızın öncelikli sorunlarından birisi olan güvenlik sorununu ortadan kaldıracak. MOBESE kameralarının kontrolü Beyşehir Belediyemiz ile İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde olacak. İlçemiz güvenliğinin artırılması konusunda atılan bu adımın bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA