• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir’de yaprak toplama mesaisi sürüyor
22 Kasım 2019 Cuma 09:44

Beyşehir’de yaprak toplama mesaisi sürüyor

Beyşehir ilçesinde, sonbahar mevsiminin sonuna yaklaşılırken sararıp dalından kopan ve yol, kaldırım üzerlerine dökülen yaprakların Beyşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplanarak alanların temizlendiği bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, temizlik görevlilerinin sonbahar mevsimiyle birlikte kent merkezinde ağaçlardaki yaprakların dökülmeye başlamasıyla temizlik mesaisine hız verdiği belirtildi.

Açıklamada, “Temizlik görevlilerimiz, sonbahar döneminde kuruyan yaprakların şehir merkezinde çevre kirliliği oluşturmaması ve olası kanalizasyon tıkanmalarının önüne geçilmesi maksadıyla çalışma yürütürken, cadde ve sokaklarda yağmur drenaj ızgaralarının üzerine ağaçlardan dökülen yaprakları da topluyor.Ekiplerimiz cadde ve sokaklar, göl ve kanal kıyıları ile muhtelif  yol güzergahlarındaki dökülen yaprakları temizlerken, dış mahallelerde ise bu faaliyetler temizlikten sorumlu meydancılarımız tarafından yürütülüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekipleri de benzer çalışmaları yeşil alan, park ve bahçelerde gerçekleştiriyor. Bu arada, yaprak toplama çalışmalarına Belediyemiz bünyesine  yeni dahil edilen vakumlu yaprak süpürme makinesi de destek verirken, bunun dışında görevlilerimiz tarafından sabah mesai başlangıcında başlayan çalışmalar  aralıksız olarak gün boyu devam ediyor. İlçemizde yaprak toplama mesaisi ağaçlarda yapraklar tamamen dökülünceye kadar devam edecektir.” denildi.  

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA