• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirde Ramazan ayı fotoğraf yarışması ödül töreni düzenlendi
06 Mayıs 2019 Pazartesi 17:14

Beyşehir'de "Ramazan ayı fotoğraf yarışması" ödül töreni düzenlendi

Beyşehir'de ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen "Ramazan ayı fotoğraf yarışması"nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törende verildi.

Beyşehir'de ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen "Ramazan ayı fotoğraf yarışması"nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törende verildi.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü ile Türk İslam Medeniyetleri İlmi Araştırmalar ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TÜRKAY) işbirliğiyle düzenlenen "Ramazan ayı fotoğraf yarışması"nda sonuçların açıklanmasının kazananlara ödülleri dağıtıldı.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende, yarışma neticesinde jüri tarafından dereceye layık görülen fotoğrafçılara ödülleri verildi.

Yarışmada, dereceye giren isimler ile sergileme kazananların eserleri de açılan fotoğraf sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Yarışmada, Ömer Faruk Kiprik’in çalışması birincilik, İbrahim Akış'ın çalışması ikincilik, Muhammed Akar’ın çalışması üçüncülük, Mehmet Soybelli'nin eseri ise jüri özel ödülüne layık görülmüştü.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA