• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirde Mountainboard keyfi
26 Ağustos 2009 Çarşamba 13:22

Beyşehir'de Mountainboard keyfi

Konya'nın Beyşehir ilçesi, dünyada oldukça popüler olan ancak Türkiye'de yeni tanınmaya başlayan sıra dışı sporlarla tanışmaya başladı.
Her türlü spor branşlarının yapılabileceği bir potansiyele sahip olduğu her platformda sık sık dile getirilen Konya'nın Beyşehir ilçesi, dünyada oldukça popüler olan ancak Türkiye'de yeni tanınmaya başlayan sıra dışı sporlarla tanışmaya başladı.
Beyşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Birinci Uluslararası Yamaç Paraşütü Festivali kapsamında Türkiye'ye gelen yabancı pilotlar, Yaka Manastır'ın 2 bin 300 metre rakıma sahip zirvesindeki Beyşehir Gölü manzaralı take-of uçuş pistini mountainboard adı verilen kayak sporu ile renklendirdi. 10 inçlik tekerlekleri ve opoksi tahtası sayesinde her türlü zeminde yol alabilen mountainboardlar, dünyada hızla artan tutkunlarına oldukça heyecanlı olan bir eğlence keyfi yaşatıyor. Snowboard tahtasına benzer bir tahta ve 4 tekerlekten oluşan mountainboardlar kar dışındaki tüm zeminlerde ilerleyebiliyor. Toprakta, taşta ve asfalt zeminlerde kullanıcılarına seyir keyfi veren ve farklı bir adrenalin yaşatan mountainboardlar, tutkunlarına sıra dışı bir spor icra etme imkanı sunuyor. Yurtdışında üretilen ve değişik modelleri olan mountainboardlarıyla Türkiye'ye yamaç paraşütü etkinliği için gelen yabancı pilotlar, Beyşehir'deki uçuş pistinde vakitlerinin büyük bölümünü bu sıra dışı sporu yaparak geçirdi. Beyşehirliler'in meraklı bakışları arasında mountainboardlarla gösteriler yapan yabancı pilotlar, etkinlik boyunca büyük bir ilgiyle izlendi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA