• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirde kitap okuma etkinliği
10 Mayıs 2012 Perşembe 15:56

Beyşehir'de kitap okuma etkinliği

Konyanın Beyşehir ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileri kitap tutan eller projesi çerçevesinde düzenlenen kitap etkinliğinde Anıt Meydanı ve Kültürparkta kitap okudu.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileri ‘kitap tutan eller’ projesi çerçevesinde düzenlenen kitap etkinliğinde Anıt Meydanı ve Kültürpark’ta kitap okudu.
İhsan Kabadayı İlköğretim Okulu öğrencileri ‘Beyşehir okuyor’ sloganı ile Anıt Alanı ve Kültürpark’ta bir araya geldi. Burada açık alanda kitap okuyarak kitap okuma alışkanlığına karşı farkındalık oluşturmaya çalışan ilköğretim okulu öğrencilerine, öğrenci velileri, öğretmenleri, resmi kurum çalışanları ve bazı vatandaşlar da destek verdi. Etkinlik hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Okul Müdürü Aytekin Solmaz, Beyşehir’de kitap okuma alışkanlığını en üst düzeye çıkarmak istediklerini söyledi. Solmaz, okuma kültürünün oluşması için yapılan etkinliğin isminin ‘Beyşehir okuyor’ adlı bir kampanya olduğunu ve ‘kitap okuyan eller’ projesi kapsamında düzenlendiğini vurguladı.
İhsan Kabadayı ilköğretim Okulu Müdürü Solmaz, okul olarak devam eden 6 projelerinin daha olduğunu kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA