• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir’de, jandarma timlerinden servis araçlarına denetim
11 Aralık 2017 Pazartesi 14:26

Beyşehir’de, jandarma timlerinden servis araçlarına denetim

Konya'nın Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, taşımalı sistemle öğrenci taşıyan servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirdi.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren öğrenci servislerini sıkı denetim altına aldı. Jandarma ekipleri, Beyşehir'in taşımalı eğitim verilen mahallelerindeki okullarda öğrenci taşıyan servis minibüs ve midibüslerden oluşan toplu ulaşım araçlarını durdurup evraklarını bakıp araçlarını kontrol etti. Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen denetimlerde öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okullarına oradan da tekrar evlerine ulaşmasının sağlanmasının amaçlandığı belirtildi. Jandarma Trafik Timleri denetimler esnasında, özellikle araçların teknik özellikleri, öğrenciler için emniyet kemeri bulundurulması, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemleri ve araç muayeneleri ile sürücülerin yeterliliği gibi konuları inceledi. Ekipler ayrıca denetimlerde, taşıma esnasında uyulması gereken kurallarla ilgili sürücülere ve öğrencilere bilgiler verdi. Jandarma Trafik Timleri, taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşıyan servis denetimlerinin yanı sıra öğrencilere okul önlerinde uymaları gereken trafik kuralları ile ilgili de bilgi aktardı.

İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timlerinin servis araçları ile ilgili denetim ve kontrollerinin eğitim yılı sonuna kadar sıklaştırılarak sürdürüleceği kaydedildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA