• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirde gezinti teknesi battı
10 Haziran 2011 Cuma 12:29

Beyşehir'de gezinti teknesi battı

Beyşehir Gölü'nde adalara tur düzenleyen gezinti teknesi, dönüş yolunda fırtınaya yakalanarak kıyıdaki köprüye çarptıktan bir müddet sonra battı.
     Beyşehir Gölü'nde adalara tur düzenleyen gezinti teknesi, dönüş yolunda fırtınaya yakalanarak kıyıdaki köprüye çarptıktan bir müddet sonra battı.
     Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü'nde gezintiye çıkan ve içerisinde büyük bölümü kız öğrencilerden oluşan yaklaşık 30 yolcunun bulunduğu gezinti teknesi, dönüş yolunda aniden çıkan fırtınaya yakalandı. İskeleye yanaşamayan gezinti teknesi, sürüklenerek bir süre sonra yakınındaki Eşrefoğlu Köprüsü'ne çarptı. Bunun üzerine can yeleği giydirilen yolcular, vatandaşların da yardımıyla tekneden kıya çıkarıldı.
     Daha sonra sürüklenen tekne, Eşrefoğlu Köprüsü'nün ayaklarına da çarptıktan sonra iskeleye yanaştırıldı. İçerisinde bulunan eşyaların tahliye edildiği teknenin büyük bir bölümü sulara gömüldü.
     Bu arada, yolcuların çığlık çığlığa tahliye edildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Teknenin batışı da kameralar tarafından kaydedildi.
     Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla ve İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata da göl kıyısına gelerek olay hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA