• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir’de geleceğin şampiyon tekvandocuları yetişiyor
02 Mayıs 2016 Pazartesi 11:36

Beyşehir’de geleceğin şampiyon tekvandocuları yetişiyor

Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Spor Okulu’nda geleceğin şampiyonları yetişiyor.

Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’ndeki kapalı salonda gerçekleştirilen kuşak terfi sınavında, minik tekvandocular bir üst kemere geçebilmenin heyecanını yaşarken, performanslarıyla da göz doldurdu. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da kendisine eşlik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır ile birlikte kuşak terfi sınavını izledi.
Başkan Özaltun, sınav öncesi sohbet ettiği tekvandoculara hitaben bir konuşma yaparken, “Beyşehir’de bizim en çok gurur duyduğumuz branş tekvando branşıdır” dedi.
Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okulu’ndan yetişen sporcuların sadece Türkiye’deki turnuvalarda değil, dünya çapında başarılara imza attığını anlatan Özaltun, milli forma altında gelen birincilik ve dereceler nedeniyle Beyşehirli sporcularla bugüne kadar hep gurur duyduklarını belirterek, “Beyşehir Belediyesi olarak tekvando branşına ayrı bir önem ve değer veriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde de desteklemeye çalışıyoruz. Ben, şu anda sizlere baktığımda başarısız olanınızı göremiyorum, inşallah hepiniz de başarılı çocuklarsınız. Sizlerden gelecekte de ağabeyleriniz ve ablalarınız gibi onları örnek alarak uluslararası ölçekte başarılar bekliyoruz. Bizler ve Beyşehir sizlerin arkanızda bunu unutmayın” diye konuştu.
Başkan Özaltun, konuşmasının sonrasında kuşak terfi sınavına katılan tekvandocuları da yaptığı sürprizle unutmadı. Özaltun, sporcuları sınavın ardından göl kıyısındaki gezi bisikletlerinden sporcuların ücretsiz olarak istifade edebileceğini müjdeledi.
Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır da, kuşak sınavlarının senede 3 kez yapıldığını hatırlatarak, sınavda başarı gösteren Beyşehirli sporcuların bir üst kuşağa terfi ettiğini söyledi. Kuşak sınavına 80’e yakın sporcunun iştirak ettiğini belirten Çakır, performanslarından oldukça memnun olduğunu söyledi. Ali Akkanat Kampüsü kapalı salonunda ilk kez gerçekleştirdikleri sınava ailelerin ilgisinin de yoğun olduğunu dile getiren Çakır, “Programımıza iştirak ederek çocuklarımızı motive eden Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun’a, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze ve üniversitemize salon tahsisi nedeniyle çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bu arada, kuşak terfi sınavının ardından tekvandocular tarafından gerçekleştirilen gösteriler de ilgiyle izlendi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA