• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir’de darbe girişimine konvoylu tepki
29 Temmuz 2016 Cuma 14:18

Beyşehir’de darbe girişimine konvoylu tepki

Konya’nın Beyşehir ilçe belediyesi tarafından başarısızlıkla neticelenen FETÖ’nün darbe girişimin ardından “demokrasi konvoyu” düzenlendi. 

Demokrasi konvoyuna Beyşehir Belediyesi’nin iş makineleri ve araçlarının yanı sıra, off-road tutkunları arazi araçları, çiftçiler traktörleri, yolcu firmaları yolcu otobüsleri, Beyşehir Taşıyıcılar Kooperatifi kamyonları, çekiciler, hafriyat kamyonları, beton mikserleri, bisiklet ve motosiklet tutkunları ile çok sayıda vatandaş da kendi otomobilleri ile katıldı. Huğlu Mahallesi’nden gelen motosiklet grubu da katılımıyla demokrasi konvoyuna destek verdi. Öğretmenevi önünden başlayan tur çerçevesinde konvoydaki araçlar, ilçe merkezindeki ana caddeler üzerinde kornalar çalarak darbe girişimine tepki gösterdi.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenledikleri demokrasi konvoyunun ardından vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’da yaşanılan darbe girişimine tepki göstermek için düzenledikleri demokrasi konvoyuna katılan vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
Beyşehir Kaymakam Vekili Kadir Ulusoy da, Beyşehir’de demokrasiye sahip çıkma adına yaşanan coşkunun her geçen gün arttığına dikkat çekti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA