• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehirde çocuklardan resim sergisi
30 Nisan 2016 Cumartesi 17:15

Beyşehir'de çocuklardan resim sergisi

Beyşehir'de, ortaokul öğrencilerine yönelik açılan fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimlerin eserleri, açılan sergide görücüye çıkarıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneğine bağlı faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Kulübü tarafından ilçede öğrenim gören ortaokul 5. sınıf öğrencilerine yönelik olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törende verilirdi. Ardından, dereceye giren ve mansiyon alan eserler, açılan sergide ilçe halkının beğenisine sunuldu.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, yaptığı konuşmada, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneğinin çabalarını gönülden desteklediğini, bu tür sosyal faaliyet ve etkinliklerle ilçe adına önemli çalışmalar sergilendiğini söyledi.

Programa, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, kurum amirleri, vatandaşlar, öğrenciler ve velileri katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA