• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir Ziraat Odasının yeni başkanı
13 Şubat 2011 Pazar 18:50

Beyşehir Ziraat Odası'nın yeni başkanı

Konyanın Beyşehir İlçesi Ziraat Odası Başkanlığında yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Adem Metli seçildi.
Konya’nın Beyşehir İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı’nda yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Adem Metli seçildi.
 
Beyşehir’de 48 yıldan bu yana Ziraat Odası Başkanlığı’nı yürüten Dursun Ersözlü’nün aday olmayacağını açıklamasının ardından, odada başkanlık için 4 isim yarıştı.
 
Beyşehir Ziraat Odası Konferans Salonu’nda yapılan genel kurula aday olmayan Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Dursun Ersözlü, Beyşehir Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Abdurrahman Sevgili ve delegeler katıldı.
Divanın oluşturulması sonrasında Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Dursun Ersözlü ile adaylar konuşmalarını yaparken, daha sonra seçimlere gidildi. Seçimlere 110 delege katılırken, sandıkların açılmasının ardından oylar tasnif edildi. Ziraat Odası Başkanlığına 55 delegenin oyunu alan Adem Metli seçildi. Diğer adaylardan Memiş Çelik 28, Mustafa Ağralı 26, Ahmet Yakar ise 1 oy aldı.
 
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir değerlendirme yaparak delegelere teveccühünden dolayı teşekkür eden yeni Ziraat Odası Başkanı Adem Metli, seçimin gayet güzel demokratik ve olgun bir hava içerisinde geçtiğini söyledi. “Delegelerin teveccühü bizim üzerimizeymiş. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah gösterdikleri bu teveccühe mazhar olmaya çalışacağım” diye konuşan Metli, şunları kaydetti; “Önümüzdeki günlerde çiftçimizle bir araya geleceğiz, onlara verdiğimiz mesaj doğrultusunda işbirliği çareleri arayıp birlikte hareket edeceğiz. Ben inanıyorum ki, bize oy vermeyen arkadaşlarla da bundan sonra senli benli olacağı, onların da fikirlerinden istifade edeceğim.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA