• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir Ticaret Odası Salih Gül ile yola devam ediyor
18 Mayıs 2013 Cumartesi 19:02

Beyşehir Ticaret Odası Salih Gül ile yola devam ediyor

Konyanın Beyşehir İlçesi Ticaret Odası'nda meslek komitesi ve oda meclis üyeliği seçimleri yapıldı. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Salih Gül güven tazeleyerek yeniden seçildi.
Konya’nın Beyşehir İlçesi Ticaret Odası'nda meslek komitesi ve oda meclis üyeliği seçimleri yapıldı. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Salih Gül güven tazeleyerek yeniden seçildi.
Beyşehir Ticaret Odası seçimlerinde 225 oy kullanılırken, bunların 3’ü geçersiz, 222'si geçerli sayıldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yeniden işbaşına gelen Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül gazetecilere yaptığı açıklamada, birlik beraberlik mesajları verdi. Seçim sürecini başarıyla ve büyük bir destekle atlattıklarını düşündüğünü dile getiren Gül, "Diğer seçimlere benzemeyen bir seçimimiz oldu. Burada birlik beraberliğin öne çıkması, bizim için çok önemliydi. Gördüğünüz gibi 225 oy kullanıldı. Bu bize verilmiş olan bir değerdir. Oy kullanan kullanmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde oda olarak sesimiz daha çok çıkacak. Yani yaptıklarımızla, icraatlarımızla bu güzel meclisimizle güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bunu yaparken de yalnız değiliz. Şu anda Beyşehir’i idare eden kaymakamımız, belediye başkanımız, siyasi parti teşkilat başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimizin tamamı Beyşehir’i yöneten herkesle birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bunun da Beyşehir’in ve sektörlerimizin sorunlarını çözmede mutlaka bizim için katkısı olacak diye düşünüyorum” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA