• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir Tapu Müdürlüğü kalitesini belgeledi
02 Ocak 2013 Çarşamba 14:53

Beyşehir Tapu Müdürlüğü kalitesini belgeledi

Konyanın Beyşehir İlçe Tapu Müdürlüğü, kalitesini ISO 9000 belgesini almaya hak kazanarak belgelendirdi.
Konya’nın Beyşehir İlçe Tapu Müdürlüğü, kalitesini ISO 9000 belgesini almaya hak kazanarak belgelendirdi.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Sürekli kurumsal gelişim projesi” kapsamında Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü tarafından projeye dahil edilen Beyşehir Tapu Müdürlüğü TSE tarafından TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.
Kalite belgesi, Kaymakamlık makamını beraberindeki personelle birlikte ziyaret eden Beyşehir Tapu Müdürü Tuncay Ekici’ye Kaymakam Muzaffer Başıbüyük tarafından verildi. Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Tapu Müdürlüğü’nün ISO 9000 kalite yönetim sistemi belgesini almaya hak kazandığını belirterek, “Bu belgeyi almak, istemekle olmuyor. Belgeyi talep etmenin gerisinde çok ciddi bir kamu hizmetlerinin standartlarının yükseltilmesi, vatandaşlarımızın memnuniyetinin artırılması, buradaki her türlü işlerde gerek süre, gerekse insan ilişkileri olsun, belirli bir eşiğin üzerine çıkılarak insanların memnuniyetinin de sağlanması gerekiyor. Bu da çok derin ve yoğun bir özveri gerektiriyor” dedi. Kaymakam Başıbüyük, “İlçe Tapu Müdürlüğü’müz mekan olarak zor şartlar altında çalışmasına rağmen, bu standartları yakalamak için belli bir aşama kaydetti. Bu standartları özveri gösterip yakaladıysa, kendilerini kutlamak gerekiyor. Bu belgeyi almak, belgeyi veren TSE’ye başvuruluyor ise tabi başvurunun içeriğini kontrol ettikten sonra bu belgeyi almaya hak kazanıyor mu, kazanmıyor mu, bu kurum hak etti mi diye değişik testlere tabi tutuluyor. Bu testlerden arkadaşlar başarıyla geçti ve bugün bu belgeyi almaya hak kazandı. Tabi burada asıl önemli olan, bu belge değildir. Önemli olan hizmet ettiği kitleye vatandaşlarımıza iyi hizmet sunabilmektir. Dolayısıyla bu bir ölçüdür, belgenin bir kıymeti yok, önemli olan vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Biz gerek kendi gözlemlerimizle, gerekse bu tür standartlar ölçen kurumların çalışmaları sonucunda verdikleri karneden anlıyoruz ki, Tapu Müdürlüğümüz vatandaşımızı memnun ediyor, vatandaşlarımızın fevkalade bir memnuniyeti söz konusu. Bu yoğun gayretlerdeki çalışmalarının devamını, vatandaş memnuniyetinin ve tekrardan bir düşüş göstermeden sürekli yükselişte devam etmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.
Beyşehir Tapu Müdürü Tuncay Ekici ise, hak kazanılan belgenin kurum tarafından düzenlenen eğitimler neticesinde belli kriterleri yerine getiren müdürlüklere verildiğini anımsattı. Ekici, ilçe halkına bugüne kadar güler yüzlü ve özverili olarak hizmet etmeye çalıştıklarını da dile getirerek, “Bundan sonraki süreçte aynı özveriyle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA