• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir HEMin projesine MEVKA desteği
06 Nisan 2011 Çarşamba 12:40

Beyşehir HEM'in projesine MEVKA desteği

Mevlana Kalkınma Ajansı, Beyşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün hazırlayıp sunduğu projeyi kabul etti.
     Mevlana Kalkınma Ajansı, Beyşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün hazırlayıp sunduğu projeyi kabul etti.
     Beyşehir HEM Müdürü Ahmet Kocagöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin de proje ortağı olarak yer aldığı, ''16-25 yaş arasındaki genç kızlara ev tekstili eğitimi'' ve ''ailelerin, aile içi iletişim eğitimi'' ile ilgili hazırladıkları projeye MEVKA tarafından destek verildiğini bildirdi.
     259 bin lira bedelli projenin hazırlanış süreciyle ilgili bilgi veren Kocagöz, şöyle konuştu:
     ''Projemiz, 2011 yılı içerisinde MEVKA'nın koordinatörlüğünde yapılan değerlendirme komisyonu toplantısında kabul edilmiş ve geçen hafta itibariyle resmiyet kazanmıştır. 30 Mart'ta projeyle ilgili MEVKA yetkilileri ile protokol imzaladık. Bundan sonraki aşamada gerekli seminer faaliyetleri icra edildikten sonra projemiz hayata geçirilecektir. 16-25 yaş arasındaki genç kızların ev tekstili konusunda eğitimi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın modüler eğitim programları var. Bu programlar çerçevesinde biz eğitime katılacak genç kızlarımızı 15'er kişilik gruplar halinde eğitimden geçireceğiz. Ailelerin, aile içi iletişim konusunda eğitilmeleri ise proje ortağımız olan Beyşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde görevli öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilecek.''
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA