• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir Gölünde yat turu başlıyor
10 Mart 2012 Cumartesi 09:52

Beyşehir Gölü'nde yat turu başlıyor

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Beyşehir Gölü'nde gezi turları düzenleyen yat sahipleri, yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde Beyşehir Gölü'nde gezi turları düzenleyen yat sahipleri, yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı.
 
Yaşanan aşırı soğuklardan donan göl yüzeyi nedeniyle rıhtımlarda bekleyen yatlar, havaların ısınmaya başlaması ve göl yüzeyindeki buzun çözülmesiyle yeniden göle açılmaya hazırlanıyor. Yat işletmecisi Mehmet Kesen, son yıllarda yat turizminin Beyşehir'de gözle görülür bir şekilde geliştiğini belirterek, bölgenin bu sayede cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. İlkbahar ve yaz döneminde yat turizminin daha iyi noktalara geleceğine inandıklarını belirten Kesen, "Bu sene geçen senelerden daha iyi bir turizm sezonu geçirmeyi umuyoruz. Bu anlamda tüm Konyalıları ve doğa ve göl sevdalısı herkesi Beyşehir Gölü'nde adalara düzenleyeceğimiz turlara katılmaya bekliyoruz. Adalara yat turlarına başlıyoruz. Eğer güneşli güzel bir hafta sonu görebilirsek yarından itibaren adalara turlarımıza başlayacağız.
 
 Bu yıl adalara turda farklı bir konsept düşünüyoruz. Turlar sadece yakınımızdaki Yılanlı Ada ile sınırlı kalmayacak. Hacıakif, Kızkalesi gibi gözde adalarımızın yanı sıra göl üzerinde insan yaşayan tek ada olan Isparta ili sınırlarındaki Mada Adası'na da tur başlatmayı planlıyoruz. Bu adada yaşayan insanlarla hem Beyşehirli hemşehrilerimizi, hem de tura katılanları tanıştırmak, kaynaştırmak istiyoruz" dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA