• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir Belediyesine yeni otobüsler
14 Aralık 2015 Pazartesi 12:18

Beyşehir Belediyesine yeni otobüsler

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi araç filosunu uzun yol seyahatlerinde kullanımı planlanan bir yolcu otobüsü kazandırdı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi’nin uzun yol yolculuklarında ihtiyacı olan ve uzun zamandan beri eksikliği hissedilen bir yolcu taşıma otobüsünü kurum bünyesine dahil ettiklerini söyledi.
Beyşehir’e gelen ve dış cephesine ilçenin tarihi mekanlarının görsellerinin yer aldığı giydirmelerin yapıldığı yeni yolcu otobüsü ile Beyşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik yönünün bundan böyle daha da ön planlara çıkmaya başlayacağını belirten Özaltun, “Belediyemiz bünyesinde 3’ü minibüs, 3’ü otobüs olmak üzere cenaze ve mobil giyim bankası olarak çeşitli amaçlar doğrultusunda kullandığımız ancak uzun yol seyahatlerine elverişli olmayan 6 toplu ulaşım aracımız mevcut. Araç filomuza dahil ettiğimiz 46 yolcu kapasiteli bu son otobüsümüzü ise belediyemizin çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler kapsamında uzun yol seyahatlerinde ve futbol takımımızın ilçe dışında yapacağı müsabakalara götürüp getirme gibi yolculukların yanı sıra çok amaçlı olarak kullanabileceğiz. Böylece belediye bünyemizdeki sosyal ve kültürel aktivitelerin ilçemizde daha da gelişmesinin ve canlanmasının önünü açmış olacağız. Önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan otobüsümüzün ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Bu arada, Beyşehir Belediyesi araç filosuna kazandırılan yeni yolcu otobüsünün ilk sürüşüne Belediye Başkanı Özaltun ile birlikte belediye meclis üyeleri de katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA