• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir Belediyesinde iş sezonu açıldı
21 Nisan 2012 Cumartesi 16:02

Beyşehir Belediyesi'nde iş sezonu açıldı

Beyşehir ilçesinde, bu yıl ağır geçen kış şartlarının ardından bozulan yollarda yama çalışmalarını sürdüren Beyşehir Belediyesi ekiplerinin ilkbahar döneminde parke döşeme ve sıcak asfalt çalışmaların
Beyşehir ilçesinde, bu yıl ağır geçen kış şartlarının ardından bozulan yollarda yama çalışmalarını sürdüren Beyşehir Belediyesi ekiplerinin ilkbahar döneminde parke döşeme ve sıcak asfalt çalışmalarına da hız vereceği bildirildi.
Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, “100 bin metrekare kilitli taş ihalesine çıkıyoruz. En az bir o kadar da sıcak asfalt kaplama çalışması yapmayı planlıyoruz” dedi.
Bu yıl çok çetin kış şartları geçtiğini anımsatan Taşcı, bu durumun belediyeler gibi diğer birçok kurumlar için de aynı derecede zorluk getirdiğine dikkat çekti. 1,5 aya yakın zaman hava sıcaklığının -15 derecenin üstüne çıkmadığını vurgulayan Taşcı, “Dolayısıyla statik asfalt kaplı olan yerler, dondan dolayı hep patladı. Acil yama çalışmalarına belediye olarak başladık. Şu anda vatandaşlarımızın büyük ölçüde sıkıntılarını giderdik. Kalan yerlerde ise ekiplerimiz çalışmalara hala devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu konuda bir şikayeti varsa hemen değerlendirmeye alabiliriz ama yüzde 90 oranında yama çalışmalarını tamamladık” dedi.
 
YOL, PEYZAJ VE PARK BAHÇE ÇALIŞMALARI HIZLANIYOR
Yakın bir zamanda Fen İşleri biriminin sıcak asfalt ve kilit taş çalışması konusunda ihaleye çıkacağını da belirten Taşcı, “100 bin metrekare kilit taş ihalesine çıkıyoruz. En az bir o kadar da sıcak asfalt kaplama yapmayı planlıyoruz. Yaklaşık 200 bin metrekare alanda çalışmalar yapacağız. Bununla beraber bu yıl peyzaja ve park bahçe düzenlemesine biraz daha ağırlık vermek istiyorum. Özellikle şehir girişlerinde estetik ve modernliği bir arada tutan çalışmalar yapmak istiyoruz. Kültür Park’taki yarım kalan çalışmayı ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak bir veya bir buçuk ay içinde bitirmeyi planlıyoruz. Asfalt ve parke taşı döşemelerimiz de devam etmekle birlikte bu yıl içinde planlamalarımız bu yönde. Kışın ağır geçmesiyle beraber, ilçemizi yaza en güzel şekilde hazırlamak için, ben ve ekiplerimiz daha yoğun şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA