• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beşiktaşa bir darbe de Gomisten
19 Mayıs 2014 Pazartesi 09:42

Beşiktaş'a bir darbe de Gomis'ten

Beşiktaş Yönetimi, Diego Ribas'ı F.Bahçe'ye kaptırmasının ardından, şimdi de Lyon'dan Gomis'i kaybediyor. Siyah-Beyazlıların ilgilendiği Fransız oyuncunun, Galatasaray'ı tercih edeceği belirtildi.

Transferde uzun süredir Diego Ribas ile temas halinde olan, hatta prensip anlaşmasına vardığını ileri süren Beşiktaş'a ikinci darbe de Olympique Lyon'da forma giyen Gomis'ten geldi. Kartal'ın bu oyuncuyu da Galatasaray'a kaptırmak üzere olduğu ortaya çıktı.

Rus ve İngiliz kulüplerinden teklif almasına rağmen Türkiye'ye gelmek isteyen Fransız oyuncunun menajerleri, birkaç gün önce Galatasaray ile görüştü. Şu ana kadar kendisine en yüksek parayı bordo-mavililerin önermesine rağmen, Galatasaray'a gitmeyi tercih eden Gomis, Sarı-Kırmızılılar ile bir kez daha konuşacak.

Gomis sınıra takıldı

TFF'nin yabancı kontenjanı konusundaki kararını bekleyen sarı-kırmızılılar, 6+2 yönünde bir karar olsaydı bu oyuncuyla hemen sözleşme imzalayacaktı. Ancak şimdi çıkan 5+3 kararı nedeniyle Gomis transferi biraz daha bekleyecek. Önce kadrosundaki yabancıların sayısını azaltmaya çalışacak olan Galatasaray Yönetimi, daha sonra Fransız oyuncuyla sözleşme imzalamaya çalışacak. Diego'yu Fenerbahçe'ye kaptıran, Gomis'i ise transfer listesinden çıkaran Beşiktaş Yönetimi'nin ise, yüksek maliyeti nedeniyle Fransız oyuncuyla görüşmeme kararı aldığı ifade edildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA