• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beşiktaş ve Banvit karşı karşıya
18 Şubat 2012 Cumartesi 11:04

Beşiktaş ve Banvit karşı karşıya

Konyada geçtiğimiz Salı günü başlayan Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası finalinde bugün Beşiktaş ile Banvit karşılaşacak.

Konya’da geçtiğimiz Salı günü başlayan Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası finalinde bugün Beşiktaş ile Banvit karşılaşacak.
Spor Toto Türkiye Kupası’nda 1bugün Banvit ile Beşiktaş Milangaz final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15:00’da başlayacak ve Spors TV ile TBF TV’den canlı olarak yayınlanacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde ise dün Hilton Otel’de basın toplantısı düzenlendi.

 Balo Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, medya mensupları final maçı öncesinde, finale yükselen takımların temsilcilerinden son değerlendirmelerini ve görüşlerini alma fırsatını yakaladılar. Banvit, kupada çeyrek final ilk maçında Tofaş’ı 81-78 mağlup etmişti. Bandırma ekibi yarı finalde ise güçlü rakibi Anadolu Efes’i 76-67 yenerek adını finale yazdırdı. Beşiktaş Milangaz ise ilk maçında Tofaş’ı 87-82’lik skorla yendi. Siyah Beyazlı ekip kupanın yarı finalinde ezeli rakibi Galatasaray Medical Park’ı uzatma sonunda 76-69’luk skorla geçerek finale yükseldi. Biletleri günler öncesinden tükenen maç için çevre illerden de çok sayıda basketbol severin Konya’ya geldiği öğrenildi.

Final maçı sonrasında yapılacak kupa töreninde, Türkiye Kupasını kazanan takıma kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç verecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA