• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beşiktaş maçı İstanbul’da mı oynanacak?
11 Mayıs 2016 Çarşamba 11:44

Beşiktaş maçı İstanbul’da mı oynanacak?

Beşiktaş son hafta oynanacak Konyaspor mücadelesinin Vodafone Arena’ya alınması için resmi başvuruyu yaptı. TFF kabul ederse Konyaspor’dan cevap beklenecek.

Konyaspor’un son iç saha maçı olan Beşiktaş maçının, Beşiktaş’ın şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlamasının ardından, Vodafone Arena’da oynanması konuşulmaya başlandı. Beşiktaşlı yetkililer maçın Vodafone Arena’da oynanması için resmen TFF’ye başvururken Konyaspor’un cevabı bekleniyor. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın 5 Mart’ta özel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada "Beşiktaş eğer şampiyonluğu garantilerse son maçı Vodafone Arena'da oynayabiliriz" demeci de yeşil-beyazlı ekibin TFF’nin kabul etmesi halinde maçı Vodafone Arena’da oynamayı kabul edeceğini gösteriyor. Öte yandan Milliyet’te çıkan habere göre Beşiktaş’ın Konyaspor kulübüne maçın İstanbul’da oynanması için teklifte bulunduğu da iddia edildi. Ancak Başkan Şan, Kasımpaşa maçının ardından bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada ''Öyle bir istek gelirse bile, bizim için ön planda olan bizim kombine biletlerini almış taraftarımızın hakları ve hukukları var. Öyle bir talep de zaten daha resmi olarak da gelmiş değil" dedi.

KONYASPOR’UN 2 ŞARTI VAR

Konyaspor yönetiminin Beşiktaşlı yöneticilerin resmi bir teklifte bulunması durumunda ise 2 tane şartı olacağı da bildirildi. Kombineli kart sahiplerinin mağdur edilmemesi açısından paralarının teslim edilmesi gerektiğini şart koşacak olan Konyaspor yönetimi ayrıca maçın gelirlerinin de kendilerine verilmesini istediği bildirildi. Kesin sonucun 33. hafta maçlarının sonucunun ardından verileceği öğrenilirken, daha fazla gelir elde etmek isteyen Konyaspor yönetiminin maçı Vodafone Arena’da oynatmaya sıcak baktığı iddia ediliyor.
MÜCAHİT YAPRAKCI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA