• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beşiktaş Kulübünden tesis açıklaması
19 Mayıs 2016 Perşembe 23:54

Beşiktaş Kulübünden tesis açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Finansman ve hizmet iş birliğine dayanan projeyle mevcut tesislerin yenileneceği ve daha modern hale dönüştürüleceği, tadilata ilişkin masraf ve sorumlulukların kulübe ait olacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tesislerde çalışan belediye personeli idari, mali, hukuki ve haklar yönünden hiçbir kayba uğramadan kulübümüz personeli olarak çalışmaya devam edecektir. Tesislerde faaliyet gösteren amatör kulüpler, tesisleri kullanmaya ve sportif faaliyetleri sürdürmeye devam edecektir. Tesislerde sunulacak her türlü hizmetten gerçek ve tüzel kişilerin faydalanması sağlanacaktır. Tüm masrafı ve sorumluluğu kulübümüze ait olmakla birlikte sporcu sağlığı merkezi ve 235 öğrenci kapasiteli, 13 sınıflı ve 44 personelin hizmet verebileceği bin 200 metrekare kapalı alanı bulunan yeni kreş binaları inşa edilip Bakırköy Belediye Başkanlığı'na teslim edilecektir." 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA