• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beş dilde web tv yayını
15 Şubat 2010 Pazartesi 13:49

Beş dilde web tv yayını

Konya Büyükşehir Belediyesinin internet sayfası olan www.konya.bel.tr adresinde web tv yayınları başladı.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sayfası olan www.konya.bel.tr adresinde “web tv” yayınları başladı.
 
2010 yılına giriş sayfasında yenilikler yaparak giren Konya Büyükşehir Belediyesi internet sayfası, daha fazla ayrıntıya yer vererek kullanıcılarına kolaylık sunuyor.
 
Yaptığı yeniliklerle dikkat çeken www.konya.bel.tr adresinde bulunan kameralar, dünyada yayın yapan canlı yayın kameraları arasında görüntü kalitesi, özgün içeriği, altyapı ve devamlılıkta 2006 yılı Aralık ayı ile 2009 yılı Temmuz ayında ilk 10'a girdi.
 
Türkçe’nin yanı sıra; İngilizce, Almanca, Japonca ve Korece yayın da yapan www.konya.bel.tr, her yıl Konya’da düzenlenen Hazreti Mevlana’yı Anma Törenleri’ni de internet üzerinde canlı yayınlayarak tüm dünyaya ulaştırıyor.
 
Sitede son olarak hayata geçirilen “web tv” özelliği de kullanıcılardan büyük ilgi görecek. Büyükşehir Belediyesi yatırımlarının görüntüleri ile Konya tanıtım filmlerinin yer aldığı “web tv”de; şehrin farklı noktalarında anlık görüntüleri aktaran şehir kameraları, son 5 yılın Şeb-i Arus törenleri arşiv görüntüleri, Konya Kent Rehberi ile Konya fotoğrafları bulunuyor.

Video arşivi özelliği ile de gelecekte önemli bir görüntü merkezi konumunu alacak “web tv”yi kullananlar, arama motorundan Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yatırım, proje, kültür sanat etkinlikleri, ziyaretler, tanıtımlar, toplantılar ve gezilerin arşivine kolayca ulaşabiliyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA