• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Berkin bizim evladımız, bizim çocuğumuz
11 Mart 2014 Salı 22:00

Berkin bizim evladımız, bizim çocuğumuz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam,"Berkin bizim evladımız. Bizim çocuğumuz. Vefatından büyük üzüntü duydum. Ailemizin acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İstanbul'daki Gezi Parkı odaklı gösteriler sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek "Berkin bizim evladımız. Bizim çocuğumuz. Ailemizin acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

İslam, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaştığı mesajda, "Berkin bizim evladımız. Bizim çocuğumuz" ifadesine yer verdi. Berkin Elvan'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten İslam, ailenin acısını paylaştığını ve başsağlığı dilediğini kaydetti.

Bunlar gerçekten bütün milletimizi üzüyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kartal'daki Bilecikliler Derneği'ni ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "Gezi olayları sırasında başından yaralanan Berkin Elvan isimli genç bu sabah hayatını kaybetti. Bununla ilgili bir değerlendirme yapar mısınız?" şeklindeki soruya da şöyle cevap verdi:

"Allah rahmet eylesin. Tabii çok üzüldük. Yani böyle vatandaşımızın bundan hayatını kaybetmesi, bir gencin, hepimizi üzer, bütün herkesi üzer. İnşallah bu tür hadiseler bir daha olmaz diye düşünüyoruz. Bunlar gerçekten bütün milletimizi üzüyor. Ben ölene rahmet niyaz ediyorum, ayrıca herkese, bilhassa ailesine en kalbi duygularla başsağlığı diliyorum. Çünkü hakikaten bir yakının ölmesi zordur. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah rahmet eylesin."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA