• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Benzin fiyat tahmin yarışması
09 Mart 2011 Çarşamba 15:15

Benzin fiyat tahmin yarışması

Tüketiciler Birliği, 95 oktan kurşunsuz benzinin litresinin 5 lira olacağı tarihi bilen tüketicinin aracının deposunu dolduracak.
Tüketiciler Birliği, 95 oktan kurşunsuz benzinin litresinin 5 lira olacağı tarihi bilen tüketicinin aracının deposunu dolduracak.
     Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birlik olarak ''BEŞ'i bilmek sizden, depoyu fullemek bizden'' sloganıyla ''Benzin Fiyatını Tahmin Yarışması'' düzenlediklerini belirtti.
     Akaryakıt fiyatlarına yurt dışında yaşanan gelişmeler nedeniyle geçen yılın kasım ayından bu yana ardı ardına artışlara gidildiğini ifade eden Kaya, 95 oktan kurşunsuz benzinde bugüne kadar olan artışın 29 kuruşa ulaştığını bildirdi.
     Avrupa soğukları bahanesiyle başlayan zamların, Libya'daki ayaklanma ile devam ettiğini ve adeta kontrolden çıktığını anlatan Kaya, şunları kaydetti:
     ''Bu gidişle benzinin litresinin 5 liraya ulaşması fazla zaman almayacak. Bu artışları protesto etmek amacıyla yarışma düzenledik. Benzinin litresinin 5 lira olacağı tarihi ilk bilen tüketicinin aracının deposunu dolduracağız. Tüketiciler, facebook sosyal paylaşım sitesinde 'BEŞ'i bilmek sizden, depoyu fullemek bizden' sayfasına girerek tahminlerini yapabilecekler. Bu yarışmadaki amaç tüketicinin tepkisini yoğunlaştırmak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA