• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediyede sosyal bilgiler dersi
11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:34

Belediyede sosyal bilgiler dersi

Konyanın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerliyi ziyaret eden öğrenciler yerel yönetimler konulu Sosyal Bilgiler dersini işledi.
Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi ziyaret eden öğrenciler yerel yönetimler konulu Sosyal Bilgiler dersini işledi.
 
Karatay Birol Polat İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencileri, yerel yönetimler konulu Sosyal Bilgiler dersini Karatay Belediyesi Encümen salonunda Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile işledi. Başkan Hançerli’den yerel yönetimler ile ilgili bilgi alan öğrenciler sordukları sorulara da cevap aradı.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, nasıl belediye başkanı seçildiğini, belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin görevlerini, belediye birimlerinin görevlerini, Karatay’ın geleceğine yönelik belediye olarak yapılan çalışmaları ve yapılması düşünülen projeleri anlattı.
 
Belediye Başkanı olarak Mevlana diyarı Karatay’a ve Karatay halkına hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu belirten Başkan Hançerli, “Tek amacımız yarının geleceği olan siz değerli yavrularımıza her yönüyle daha güzel bir kent bırakabilmek. Bunun için tüm ekiplerimizle geceli gündüzlü çalışıyoruz” dedi.
İlköğretim okullarındaki eğitim kalitesinin yükseltilmesi için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Hançerli, yeni çıkan yasalar ile yerel yönetimlerin yetkilerinin artırıldığını ve Karatay Belediyesi’nin de bunu en iyi şekilde kullandığını söyledi.
Başkan Hançerli’ye teşekkür eden öğrenciler ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA