Belediye Yasa Tasarısı'na tepki eylemi

Belediye Yasa Tasarısına tepki eylemi
Konya'nın Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra beldesinde bir grup vatandaş, Büyükşehir yasa tasarısıyla beldelerinin mahalleye dönüşecek olmasına tepki gösterdi.
Konya'nın Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra beldesinde bir grup vatandaş, Büyükşehir yasa tasarısıyla beldelerinin mahalleye dönüşecek olmasına tepki gösterdi.
     Eyleme destek veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Atilla Kart, İçeriçumra girişinde yaptığı basın açıklamasında, eyleme Çumra ilçesine bağlı belde belediyelerinin kendilerine destek verdiğini söyledi.
     İçeriçumra'nın, Konya'nın 15 ilçesinden daha büyük olduğunu belirten Kart, 15 gün önce başlattıkları bu hareketin gelecek haftalarda da yeşerip kıvılcıma dönüşeceğini dile getirdi.
     Kart, ''Konya bir İstanbul, Kocaeli değil, İstanbul'da Büyükşehir tasarısını uygulayabilirsiniz'' dedi. AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.