• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belçika Büyükelçisi Konyada
29 Mayıs 2012 Salı 11:04

Belçika Büyükelçisi Konya'da

Konya her geçen gün birbirinden farklı kültürlerde yabancı misafir ağırlamaya devam ediyor.
Konya her geçen gün birbirinden farklı kültürlerde yabancı misafir ağırlamaya devam ediyor. Çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Konya’ya gelen Belçika Büyükelçisi Pol De Witte, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ı makamında ziyaret etti. Büyükelçi, Konya’ya gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti.
Kültür ve Medeniyetler şehri Konya yabancı misafir ağırlamaya devam ediyor. Son 1 ayda yüzün üzerinde yabancı misafir ağırladıklarını belirten Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, ‘‘Konya kültür ve hoşgörü şehri olarak bilinir,bizde gelen misafirlerimizi bu doğrultuda ağırlıyoruz.Konya turizm alanının yanında sanayi ve ticaret alanında da büyük gelişmeler göstermiştir, gelen misafirlerimiz bunun farkına varmaktadır’’ şeklinde konuştu.
Belçika Büyükelçisi Pol De Witte ise Konya’ya ilk gelişi olmadığını belirterek, ‘‘ Konya bizim için çok önemli bir şehirdir. Biz Anadoluyu karış karış gezeceğiz, Türkiye ile ilişkilerimiz çok iyi seviyede. Konya’da sanayi ve ticaret odaları ile de görüşüp ekonomi ve ticaret konusunda bilgiler alacağız.’’ Dedi.
Ziyaretin ardından Büyükelçi Pol De Witte Konya Valilik şeref defterini imzaladı. Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ise Büyükelçiye günün anısına hediye takdim etti. 
 HABER MERKEZİ
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA