• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beklentilerin büyük olması gayet doğal
01 Ağustos 2014 Cuma 14:00

"Beklentilerin büyük olması gayet doğal"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımdan beklentilerin büyük olduğunu ve takımın bu beklentiye cevap vereceğine inandıklarını söyledi.
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımdan beklentilerin büyük olduğunu ve takımın bu beklentiye cevap vereceğine inandıklarını söyledi. 
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonunun başlamasına yaklaşık 1 aylık bir süre kaldığını ve takımın hazırlıklarını üçüncü etap kampı ile Hollanda’da sürdürdüğünü hatırlattı.
 
"EKSİKLERİMİZ YOK DİYEMEYİZ"
Teknik heyetin oyunculardan antrenmanlardaki ve hazırlık maçlarındaki performansından memnun olduğunu belirten Baydar, “Tabii ki, eksiklerimiz yok diyemeyiz. Ama mevcut eksikliklerin de sezon başlayıncaya kadar giderileceğine inanıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi tam kadro sezona hazırlanmak bir takım açısından son derece önemli. Biz bu konuda şanslıyız. Sadece kaleci transferimiz dışında kamp çalışmalarımız tam kadro olarak devam ediyor. Oyuncularımızın uyum sorunu yaşamadıklarını ve birlikteliklerinin, arkadaşlıklarının üst düzeyde olduğunu görmek bizleri memnun ediyor. İnşallah her şey yolunda devam eder ve arzu ettiğimiz bir başlangıçla 2014-2015 sezonuna başlarız" diye konuştu.
 
"OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"
Geçtiğimiz sezon ortaya konulan futbol, mücadele ve alınan sonuçların ardından yeni sezonda takımdan beklentilerin arttığını söyleyen Ahmet Baydar, “Bakıldığında geçen yılın takım iskeletini koruduk ve üzerine de gerçekten kaliteli ve ülkelerinin milli takımlarında oynayan, takımımıza da katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bu da beraberinde beklenti konusunda daha üst sıraları getirdi. Bu durum gayet doğal. Ama futbol sahada oynanıyor ve sonuç alınıyor. Şimdiden iddialı bir hedef koymak doğru değil diye düşünüyorum. Sezon başladığında ve başarılı sonuçlar alındıkça takımımız kendi hedefini zaten kendisi koyacaktır. Biz zorlu lig maratonunda yola çıkarken teknik heyet ve oyuncularımıza camiamızı gururlandıracak başarılar elde edecekleri konusunda güveniyoruz” şeklinde görüş belirtti.
Baydar, yapılan transferler ve yeni stadyumda oynayacak olmanın verdiği heyecanla taraftarların bu sezon kombine kartlara büyük ilgi gösterdiğini de sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA