• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bedesten esnafına etkili iletişim eğitimi
19 Mart 2016 Cumartesi 18:10

Bedesten esnafına etkili iletişim eğitimi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilmesi ile başlattığı programlara esnaf eğitimleriyle devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın 2016 İslam Turizm Başkenti seçilmesinin ardından başlattığı etkinliklere esnaf eğitimi ile devam ediyor. Bu kapsamda Bedesten esnafına ziyaretçilerle iletişim kurmanın ve Konya’nın imajına olumlu katkıda bulunmanın yolları anlatılıyor. Program Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Eğitim Salonu’nda Bedesten’de faaliyet gösteren ayakkabıcılar, manifaturacılar, tekstil ürünleri satıcıları, kuyumcular, yiyecek ve içecek işletmecileri ve diğer esnafa yönelik haftada iki gün yapılıyor.
Gerçekleştirilen programda Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Doç. Dr. Göksel Şimşek, pazarlama ve insan, Doç. Dr. Mehmet Fidan, iletişim becerileri ve beden dili, Yrd. Doç. Dr. Mete Kazaz ise, etkili konuşma ve hitabet konularında sunum yapıyor. Eğitimlerde ayrıca esnaflara İslam Dünyası Kültür Başkenti Konya ve genel turizm eğitimi, müşteri ilişkileri, pazarlama stratejileri anlatılacak.
Bu hafta gerçekleştirilen programlara Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Yaşar İncikli ile Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Selim Yücel Güleç de katıldı. Programlarda esnaf derneklerinin başkanları ve esnaflar da çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA