• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BDPli vekil doktor dövdü
20 Nisan 2012 Cuma 17:49

BDP'li vekil doktor dövdü

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir doktor ve başhekim vekilini darp ettiği iddia edildi.

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir doktor ve başhekim vekilini darp ettiği iddia edildi.

BDP'li vekilin küfür savurduğu başhekim konuştu BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan Oğuz Eroğlu'un darp ettiği bildirildi.

Van-Gürpınar karayolu Kurabaş mevkinde BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in eşi ve çocuğunun içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada hafif yaralanan milletvekilinin eşi ve çocuğu ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılara burada gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra kazayı duyan Üçer, beraberindeki bazı partililerle hastane acil servisine gittiği belirtildi.

Üçer'in serviste müdahaleyi yapan doktorla tartışarak hakaret ettiği ve ardından darp ettiği iddia edildi. Olayı öğrenen Başhekim Vekili Volal Polat'ın Acil Servis'te Milletvekili Üçer'in sözlü hakaretlerine maruz kaldığı belirtildi.
Olayın duyulması üzerine Vali Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan hastaneye giderek Başhekim Vekili Polat ve darp edilen doktorla bir süre görüştü.
Başhekim Vekili Vural Polat imzasıyla yapılan yazılı açıklamada ise, "Van Milletvekili Özdal Üçer, bugün hastanemizde acil tıp uzmanımız Oğuz Eroğlu’na tekme tokat saldırmış hem doktorumuza hem de başhekim olarak şahsıma ağır hakaretlerde bulunmuş ve hastane koridorlarında yankılanan küfürler savurmuştur." denildi.

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA