• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bayrampaşanın Bereket Ekspresi Konyada
15 Temmuz 2014 Salı 12:25

Bayrampaşa'nın "Bereket Ekspresi" Konya'da

Trenin 11. durağı Konya Garı'nda 4 bin kişiye iftar verildi
Bayrampaşa Belediyesi, "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlattığı faaliyet kapsamında, "Bereket Ekspresi"nin 11. durağı Konya Garı'nda 4 bin kişiye iftar verdi.
 
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, iftar öncesi yaptığı konuşmada, Konya halkı tarafından çok sıcak karşılandıklarını söyledi. Konya'nın Anadolu'nun güzel şehirlerinden olduğunu ifade eden Aydıner, şunları kaydetti:
 
"Konya'daki iftar programımıza 4 bin kişi katıldı. Birlikte kardeşlik ve dostluk iftarı yapacağız. Buraya Bayrampaşa'da yaşayan Konyalı kardeşlerimizin sevgi ve selamlarını getirdim. Belediyemizin başlattığı bu projemizin manası, bütün kardeşlerimizle bir arada olmak ve gönül köprüsü kurmaktır. Aynı zamanda, aynı duygu, düşünce ve sevdayı paylaşmaktır. Bugüne kadar Türkiye'nin farklı güzel il ve ilçelerinde gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza katılım yoğundu. Trenimizin son durağı Balıkesir olacak."
 
Programa katılanlara Osmanlı macunu, pamuk şeker ve Osmanlı şerbeti ikram edildi, sema gösterisi sunuldu.  
 
Konya Garı'ndaki iftar programına, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Cem Zorlu ve İlhan Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve vatandaşlar katıldı.
 
Bereket Ekspresi, Afyonkarahisar ile Manisa'nın Salihli, Aydın'ın Nazilli, İzmir'in Selçuk ve Tire ilçelerine, ardından İzmir, Soma, Manisa ve Balıkesir'e gidecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA