• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bayramlar eskiyen değerlerimizi tamir ediyor
17 Kasım 2010 Çarşamba 18:21

'Bayramlar eskiyen değerlerimizi tamir ediyor'

AK Parti Konya İl Başkanlığı, Bera otelde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı, düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Bera Otel'de düzenlenen programa AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Ali Öztürk, Ayşe Türkmenoğlu ve Hüsnü Tuna, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, parti il yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, bayramların, kültür ve dayanışma açısından çok önemli günler olduğunu belirterek, “Şu an binlerce kilometre ötede Mekke'de 5 milyon farklı ırk, dil ve renkten insan bir arada Kurban Bayramı'nı kutluyor. Bayramlar sayesinde 1 yıl boyunca eskiyen ve yıpranan değerlerimiz tamir ediliyor. O yüzden bayramlar bizler için çok önemli günler” dedi. Hükümet olarak içte ve dışta büyük atılımlar içinde olduklarını da dile getiren Sorgun, “Başbakanımız açılışlardan toplantılara, yurt içi ve yurt dışında akıl almaz bir güçle çalışıyor, koşturuyor. Dışişleri Bakanımız dış temaslardan adeta ülkesine gelemez hale geldi. Hem içerde, hem de dışarıda itibarımız git gide yükseliyor. Bu yükselişi devam ettirmek için hep birlikte çalışmaya ve ter dökmeye devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, parti çalışmaları dışından bu tür vesilelerle bir araya gelmenin partili olmak dışında daha sıkı bağlar kurulmasını sağladığını ifade ederek, “Milletimizin bayramlarda kardeşlik duyguları pekişiyor ve gelişiyor.Tüm Türkiye ve İslam aleminin bayramını kutluyorum” şeklinde ifade etti.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü ise, referandum sürecinin ardından Türkiye'nin hızlı bir gelişim ve değişim sürecine girdiğini vurgulayarak, bu sürecin devamı ve 2023 yılı hedeflerini gerçekleştirmek için el ele çalışmaya devam etmek zorunda olduklarını kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA