• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bayramlar bizim için fırsattır
30 Ağustos 2011 Salı 14:01

'Bayramlar bizim için fırsattır'

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, üç ayları ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini geride bırakarak Ramazan Bayramına eriştiklerini dile getirdi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, üç ayları ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini geride bırakarak Ramazan Bayramına eriştiklerini dile getirdi.
 
Hançerli, “Hemşerilerimizin hem Ramazan ayı içerisinde hem de Ramazan Bayramı süresince rahat bir Ramazan ve Bayram geçirmeleri için yerel yönetimler olarak elimizden geleni yaptık ve bunu yapmakla da mükellefiz” dedi.

Dini bayramlar, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün yaşamımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı özel günlerdir diyen Başkan Hançerli, İslam dininde ve toplumumuzda ayrı bir önemi ve anlamı olan bu güzel bayram günleri; birbirimize daha çok sarılmak, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları sadece birbirimize karşı değil, içinde yaşamakta olduğumuz ülkenin ve toplumun fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsat teşkil etmekte olduğunu vurguladı.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederek tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından Karatay Belediyesi Şefkat Evlerine geçerek burada kalan ailelerle bayramlaştı. Çocuklara çeşitli hediyeler de veren Başkan Hançerli, ailelerle bir süre sohbet etti. Karatay Belediyesi Şefkat evleri içerisinde bulunan 4 bloğun sıcaktan ve soğuktan etkilenmemesi için devam eden ısı yalıtım çalışmalarının da tamamlanmasıyla burada ikamet edenlerin kışa daha rahat gireceklerini ifade eden Başkan Hançerli, belediye olarak her konuda ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olup, onlara destek olacaklarını söyledi. 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA