• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bay J Kulesitede hayranlarıyla buluştu
30 Mart 2012 Cuma 21:57

Bay J Kulesite'de hayranlarıyla buluştu

Başarılı organizasyonlara imza atan Konyanın yaşam ve eğlence merkezi Kulesite, radyoların sevilen programcılarından Bay Jyi 30 Mart Cuma günü radyo dinleyicileriyle buluşturdu.

Başarılı organizasyonlara imza atan Konya’nın yaşam ve eğlence merkezi Kulesite, radyoların sevilen programcılarından Bay J’yi 30 Mart Cuma günü radyo dinleyicileriyle buluşturdu.

Kulesite Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Konya halkını Türkiye’nin en önemli radyocularından Bay J ile bir araya getirdi. Kulesite’de düzenlenen imza gününde Bay J hayranlarıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi. İmza günü öncesi Kulesite’yi gezen Bay J, Konya’ya ilk defa geldiğini, Konya’yı ve Konya halkının misafirperverliğini çok sevdiğini ifade etti.

Kulesite Alışveriş ve Eğlence Merkezi Müdürü Mustafa Totan Konya’da gerçekleşen sosyal ve kültürel etkinliklerin birçoğuna ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirtti. Totan, Kulesite’de Konya halkını sevilen isimlerle buluşturmaya, sosyal hayatın merkezinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Totan, “Kulesite’yi sadece alışveriş yapılan bir yer olarak değil bir yaşam ve eğlence merkezi olarak da konumladığımız için bu tip etkinliklerimiz her zaman sürecek.” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA