• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başvurular 31 Aralıkta sona eriyor
26 Aralık 2012 Çarşamba 16:08

Başvurular 31 Aralık'ta sona eriyor

Yeni bir düzenlemeye giren Karaaslan Hobi Bahçelerine 15 Ekimde başlayan kayıt başvurularının 31 Aralık 2012 Pazartesi günü sona eriyor.
Yeni bir düzenlemeye giren Karaaslan Hobi Bahçelerine 15 Ekimde başlayan kayıt başvurularının 31 Aralık 2012 Pazartesi günü sona eriyor.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; hobi bahçelerinin ilçede iki farklı bölgede hizmet verdiğini, bunlardan birinin Tatlıcak Mahallesi Ereğli çevre yolu üzerinde, Hayvanat Bahçesi’ne bitişik 823 parsel adediyle 355 bin metrekarelik bir alan olduğunu, diğerinin ise Karaaslan Üzümcü Mahallesi’nde 252 parsellik Mevlana koruluğu bitişiğinde 166 bin metrekarelik alan içerisinde yer aldığını söyledi. Hobi bahçelerinin 200 m² lik parsellerden oluştuğunu dile getiren Başkan Hançerli, Karaaslan Hobi bahçelerinin kullanım süresinin bu yıl itibariyle dolduğunu ve 3 yıllık yeni kullanım hakkına sahip olacak vatandaşların ise başvuru kayıtlarının devam ettiğini söyledi. 31 Aralık Pazartesi günü son bulacak kayıtlar için müracaat edeceklerin son gün mesai saatine kadar başvuru yapabileceklerini belirten Hançerli, başvuru sayısının parsel sayısından fazla olması halinde noter huzurunda kura ile çekiliş yapılarak bahçelerin yeni sahiplerinin belirleneceğini ifade etti.
Karatay İlçesinde ikamet etmek şartı ile vatandaşların Karaaslan Hobi bahçelerine başvuru için gerekli olan dilekçe, ikametgah belgesi ve kimlik fotokopisi ile Belediye Hizmet Masasına kayıt yapılabileceğini belirten Başkan Mehmet Hançerli, tahsis edilecek hobi bahçelerinin kendi yetiştireceği ürünleri tüketmek isteyenler için güzel bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA