• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Baskılı Karton Çanta ve Diğer Tüm Ürünlerde Kaliteli Baskı & Tasarım, Milim Matbaa’da!
28 Nisan 2019 Pazar 14:39

Baskılı Karton Çanta ve Diğer Tüm Ürünlerde Kaliteli Baskı & Tasarım, Milim Matbaa’da!

Baskılı Karton Çanta ve Diğer Tüm Ürünlerde Kaliteli Baskı & Tasarım, Milim Matbaa’da!

Reklam ve tanıtım aracı olarak firmalar tarafından sıklıkla tercih edilen kağıt çanta, karton çanta yada baskılı karton çanta ürünleri, taşımada kolaylık sağlamak amacıyla üretilmektedir. Günümüzde poşet yasağından sonra inanılmaz derece önem kazanan kağıt yada karton çantalar, Milim Matbaa tarafından üretilmektedir.

İnce gramajlı kağıttan üretilmiş farklı ölçülerde tasarlanabilen kağıt çanta veya karton çantalar, günümüzde sıklıkla kullanımı olan kırtasiye ürünleri arasında yer almaktadır. Tekstilden kuyumculuğa kadar farklı sektörlerde kullanım alanı olan kağıt ve karton çantalar, çeşitli ihtiyaçlara göre özel olarak tasarlanabilmekte ve üretilebilmektedir. Türkiye’nin en iyi kağıt ve karton çanta üreticisi olarak kabul gören Milim Matbaa, tüm müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik ürün tasarımı ve temini yapmaya özen göstermektedir.

Milim Matbaa’da Kağıt veya Karton Çanta Tasarımı & Üretimi Süreci

Kağın yada karton çanta talebi ile bizlere başvuran müşterilerimizle yapacağımız ön görüşmeler esnasında teklif sunar ve müşterilerin ihtiyaçlarını net olarak belirleriz. Ürün- hizmetlerin kapsamı ve sorumlulukları belirten sözleşme imzalandıktan sonra ise tasarımcılar hızla çalışmaya başlarlar. Tasarlanacak kağıt veya karton çanta konusunda “örnek işler” müşterilere gösterilir ve müşterilerin beklentileri alınır ve çeşitli tasarımlar yine müşteriye sunulur. Müşterinin talep ettiği kağıt çanta tasarımı için ölçüler ve kullanılacak görseller (logo) temin edilir ve örnek ürün, müşteriye iletilir. Firmanın onayından sonra ise belirlenen sayılarda kağıt çanta ve karton çanta üretimi yapılır ve kontrol edilerek müşteriye iletilir.

Baskılı Karton Çanta ve Diğer Tüm Ürünlerde Kaliteli Baskı & Tasarım, Milim Matbaa’da!

Görsel tasarım ve iletişim mezunu tasarımcılar nezdinde tasarlanan baskılı karton çanta, müşterinin talepleri ışığında hazırlanmaktadır. Yapılan masrafın karşılığında “işte bu” diyebileceğiniz ve amacına hizmet edecek kadar kaliteli olarak üretilen baskılı karton çanta çeşitlerimiz, çeşitli sektörlere gönderilmektedir. Kalitesiz kağıt, yanlış tasarım ve renk uygulamaları gibi problem yaratacak pürüzlere asla yer vermeyen Milim Matbaa’dan çıkan her ürün; özgün, farklı ve müşteri beklentilerini karşılayabilecek şekilde üretilmektedir. Reklam ve tanıtım faaliyetleriniz doğrultusunda da sizi temsil edecek olan baskılı karton çantalar için müşteri temsilcilerimizde yine sizlere bu süreçte “deneyimlerini ve görüşlerini” aktaracak ve “en iyi tasarımı” seçebilmeniz konusunda yardımcı olacaklardır.

Kırtasiye ürünlerinde tasarımını ve üretimini yaptığımız her firmanın “değer kazanmasını” önemseyen firmamız, sizinle de çözüm ortağı olmaktan da gurur duyacaktır. Siz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda karton yada kağıt çanta tasarımı & üretimi yapabilecek bir firma arıyorsanız bizleri hemen arayın!

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA