• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkanların desteği Konyaspor adına çok ömenli
24 Şubat 2011 Perşembe 12:16

'Başkanların desteği Konyaspor adına çok ömenli'

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, takımı ziyaret ederek "En büyük destekçiniziz' mesajı veren Belediye Başkanların ziyaretinin Konyaspor'umuz adına çok önemli olduğunu vurgularken, ..

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, takımı ziyaret ederek "En büyük destekçiniziz' mesajı veren Belediye Başkanların ziyaretinin Konyaspor'umuz adına çok önemli olduğunu vurgularken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in yeni tesisler ve stadyum konusunda önemli müjdeler verdiğini ve Konya için Konyaspor'un büyük önem taşıdığı mesajını ilettiklerini söyledi.

Yılmaz Vural'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle yeni bir hava yakalandığını ifade eden Kulüp Başkanı Karapınar, "Yeni teknik direktörümüzle ve yeni heyecanımızla çıktığımız maçtan 3 puanla ayrılmak istiyorduk ama maalesef olmadı. Ama sahada iyi bir oyun vardı. Futbolcularımızın kendilerine olan özgüvenlerinin daha fazla yerine geldiğini gördük" dedi.

Pazar günü ligin flaş takımlarından Kardemir D.Ç.Karabükspor ile deplasmanda zolu bir maça çıkacaklarını söyleyen Karapınar, "Deplasmanda oynayacağımız Kardemir D.Ç.Karabükspor maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Ligin boyu kısalıyor ve her geçen hafta bizim aleyhimize işliyor. Dolayısıyla bir an önce bizi alt sıralardan kurtaracak puanları toplamak zorundayız. Rakibimiz bizim gibi ligin yeni takımlarından. Ama bu sezonun gösterdiği başarılı performans ile flaş ekiplerinden. İlk çıktığı sezon önemli başarılar elde etti. Bizim hedefimizde Kardemir D.Ç.Karabükspor gibi güçlü bir takıma karşı deplasmandan 3 puanla dönebilmek. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda. Mutlaka puanlar olmak zorundayız ki ligin sonunda kümede kalan takım olabilelim. Bunu başarabilecek güçteyiz" şeklinde görüş belirtti.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, takımdaki değişikliğin şehre de yansıdığını belirterek, "Yılmaz hoca deneyimli ve tecrübeli bir teknik direktör. Şu anki Konyaspor'umuzun yapısına en uygun isim. Daha önce Konya'da çalışması kendisi adına bir avantaj olurken, yapımızı da çok iyi bilmesine katkıda bulundu. Bizde bunun için Yılmaz hoca tercihini yaptık. İyiki de böyle bir tercih yapmışız. Geldiği günden itibaren Konyaspor'umuza bir enerji ve sinerji verdi. Şehrin bütünleşmesi adına büyük gayret gösteriyor. Tercihimizin doğru olduğunu gördük. Yılmaz hoca gibi tecrübeli bir teknik adama da uzun yıllar Konyaspor'u ligde yaşayacak duruma getirmek düşer. Bizde kendisine güveniyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanlarının takımımızı ziyaretinde 'Her zaman yanınızdayız ve en büyük destekçileriniziz' mesajını verdiğini ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, şunları söyledi:

"Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanımız Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli, Konyaspor'umuzun her zaman yanında olduğunu ifade etmek adına tesislerimize bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ben uzun yıllardan bu yana Konyaspor camiasının içerisindeyim. Tahir Akyürek Bey de 2004 yılından bu yana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. Yaklaşık 7 yıldır Konyaspor'umuzun en büyük destekçisinin Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olduğunu söylemek istiyorum. Başkanımızın bizlerden çok iyi ve duyarlı bir Konyaspor'lu olduğunu söylemek isityorum. Konyaspor'un çok başarılı olmasını isteyen bir Belediye Başkanına sahibiz. Kendileri hem hocamıza başarılar dilemeye geldi hem de yönetimlerin, teknik heyetlerin istikrarlı, uzun soluklu görev yapmasından yana olduğu düşüncelerini bizimle paylaştı. Ancak böyle durumlarda başarının yakalandığını söyledi. Dahası Konyaspor'umuza çok büyük müjdeler verdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, mevcut tesislerimizin yanına hem A Takımımız hem de alt yapımıza yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi. Yeni stadyumumuzun 2 yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti. Konyaspor'umuzn Konya'nın en önemli markalarından biri olduğunu ve Konya'nın Konyaspor'a ihtiyacı olduğunu görüşünü bizimle paylaştı. Konyaspor'suz bir Konya'nın düşünülemeyeceğini söyledi. Futbolcularımızla görüşerek her zaman yanlarında olduklarını belirtip 'En büyük destekçiniziz" mesajını verdiler. Bunları çok önemsiyorum. Bu günlerde başkanlarımızın bizi ziyaret etmesi ve bizimle beraber olması Konyaspor adına çok önemli. Konyaspor'un kurumsallaşması ve uzun yıllar ligdeki varlığını sürdürmesi bunlarla gerçekleşir. Başkanlarımızın desteğinin uzun süreli olacağına inancımız tamdır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum..."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA