• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkanlar Ramazan mesajı yayınladılar
31 Temmuz 2011 Pazar 14:28

Başkanlar Ramazan mesajı yayınladılar

Rahmet ayı dolayısıyla Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Ramazan mesajı yayınladılar.
 
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı:
“On bir ayın sultanı olan Ramazan ayı, tüm İslam alemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. İnsanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde Ramazan’ın büyük katkısı bulunmaktadır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimizi ve güzel geleneklerimizi Ramazan ayıyla birlikte tekrar canlandırırız. Bu ayda özellikle kimsesizleri, yetimleri, komşularımızı ve yakınlarımızı her zamankinden daha fazla görüp gözetiriz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayının halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Ülkemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ramazan ayını en kalbi duygularla kutluyorum. Ramazan ayının vatandaşlarımıza, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum," dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay:
 “ Millet olarak büyük bir özlemle ve sevinçle karşıladığımız Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak altyapı ve asfalt, park bahçe ve temizlik gibi görevlerimizin yanı sıra şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına destek vermeyi de kendimize görev sayıyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi sergilemek için önemli bir fırsattır. Etkinlerimizle hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacağımızı umuyoruz. Belediyemizce hazırlanan ve Kontv de yayınlanan ‘Selçuklu Belediyesi ile İftara Doğru’ ve ‘Selçuklu Belediyesi ile Sahur Vakti’ programları ile her gün hemşehrilerimizin evine konuk olup, iftara kavuşma sevincine ve sahurla birlikte oruca başlamanın keyfine ortak olacağız.  Ramazan ayı yardımlaşma, bize sunulan nimetleri paylaşma, güzellikleri birlikte yaşama zamanıdır birlik beraberlik huzur ve neşesini beraberce yaşamaktır. Bu duygularla Ramazan ayının bereketle geçmesini temenni ediyor ve hemşehrilerimizin Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA