• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkanı Aktan: Şimdi ekonomik hedeflere odaklanılmalı
25 Haziran 2018 Pazartesi 16:34

Başkanı Aktan: "Şimdi ekonomik hedeflere odaklanılmalı"

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, “Sandıktan istikrar çıktı. Şimdi ekonomik hedeflere odaklanılmalı” dedi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, “Sandıktan istikrar çıktı. Şimdi ekonomik hedeflere odaklanılmalı” dedi.
Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçim sonuçlarını değerlendiren TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Berdan Aktan yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. Aktan, “Cumhur İttifakı demokrasinin gereğini yerine getiren seçmenimiz tarafından ilgi görmüş ve Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olmuştur. Sandıktan istikrar çıktı. Halkımızın istikrardan yana oyunu kullanması Türkiye’nin güçlü lideriyle itibarını da artırmıştır. Sanayicimiz ve işadamlarımız istikrar karşısında ülkesinin geleceğine güvenerek yatırım yapabilecektir. Seçimler öncesinde küresel piyasalarda yaşanan dalgalanmaları da fırsat bilerek ülkemize adeta ekonomik operasyon düzenlemek isteyenlerin oyunları da bozulmuş oldu. Oluşan siyasi tablo karşısında Türkiye’ye güvenenlerin yatırımlarını artırmasını bekliyoruz. Ekonomi yönetimimiz vakit kaybetmeden gerekli düzenlemeleri hayata geçirmeli. Şimdi ekonomik hedeflere odaklanılmalı” dedi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA