• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkandan kampanyaya destek çağrısı
07 Temmuz 2011 Perşembe 10:50

Başkan'dan kampanyaya destek çağrısı

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Konyalıların maddi anlamda desteğini sağlamak amacıyla "www.simdidestekzamani.com" adlı internet sitesiyle hayata geçirilen yardım kampanyasına herkesin katkıda..
Konyaspor'un içinde bulunduğu maddi durumdan kurtulması adına çalışmalar yapıldığını ve bu doğrultuda düşünülen yardım kampanyasının "www.simdidestekzamani.com" adlı internet sitesiyle hayata geçirildiğini belirten Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar "Bu kadar büyük bir rakamdan oluşan borç sadece Büyükşehir Belediye Başkanımızın gayretleri ile ödenecek bir rakam değil. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek eldeki imkanlarını kullanarak ve işadamlarımızı harekete geçirerek bu borcun azaltılması noktasında büyük gayret gösteriyor. Kendisi Konyaspor'umuzun içerisinde bulunduğu durumu çok yakından takip ediyor. Başta sayın Valimiz, sayın Bakanımız ve milletvekillerimizinde bu kampanyaya destek vereceklerine yürekten inanıyoruz. Konya şehrinin ve Konyalıyım diyen herkesin bu kampanyaya elinden geldiği kadarıyla destek vermesi gerekir. Bu kampanyayı herkesin yakınlarına, tanıdıklarına duyurmasını ve katkıda bulunanların sayısının artmasına yardımcı olmasını istiyoruz. Konyaspor'un içerisinde bulunduğu şartlar itibariyle Konya şehrinin desteğine ihtiyacı var" diye konuştu.  

Konyaspor'un içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtulması adına tüm Konyalıların seferber olup başlatılan bu kampanyaya katılacaklarına yürekten inandığını belirten Karapınar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok büyük fedakarlıklar yaparak takımımızı ayakta tuttuk ve lige başlatma gayretimizi devam ettiriyoruz. Borçlarımızı ödeme konusunda büyük gayret sarfedip adeta boğuşurken Konya'nın ve Konyalılarının tamamının desteğine ihtiyacımız var. Bu desteğin karınca kararınca herkes tarafından yapılması adına www.simdidestekzamani.com adresinden bir yardm kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyaya yurt içinde ve yurt dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizin katılmasını arzu ediyoruz. Bir kez daha Konyaspor'umuzun etrafında birleşelim ve destek verelim. Türk futbolu için önemli bir marka olan Konyaspor'umuzu liglerde yaşatalım. Borçlarımızı ödeyerek Konyaspor adına yeni ve beyaz bir sayfa açalım..."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA