• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan, twitter takipçileriyle buluştu
30 Aralık 2011 Cuma 12:49

Başkan, twitter takipçileriyle buluştu

Sosyal medyayı halkla ilişkiler faaliyetlerinde sıkça kullanan Başkan Altay, dün akşam twitter takipçileriyle Sille'de bir araya geldi.
Sosyal medyayı halkla ilişkiler faaliyetlerinde sıklıkla kullanan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, twitter takipçileriyle bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal paylaşım sitesi twitter.com'a hızlı bir giriş yaptı.  twitter.com/u_ibrahim_altay adresi aracılığıyla güncel olaylarla ilgili görüşlerini aktaran, belediye hizmetlerini duyuran ve halkın görüş ve sorunlarını alan Başkan Altay'ın takipçi sayısı da hızla artıyor.
 
Sosyal medyayı halkla ilişkiler faaliyetlerinde sıkça kullanan Başkan Altay, dün akşam twitter takipçileriyle Sille'de bir araya geldi.
 
Çoğunluğu gençlerden oluşan twitter kullanıcılarıyla güncel yaşam ve Selçuklu üzerine sohbet eden Başkan Altay "Hemşehrilerimizle bir arada olmak için her türlü imkanı kullanmaya gayret ediyoruz. Gençlerimiz daha çok sosyal medyayı kullanıyor. Bende sosyal medya aracılığıyla gençlerimizle bir arada olma fırsatı yakalıyorum. Gençlerin Selçuklu ve Konya ile ilgili fikirlerini, projelerini ve olmasını istediklerini dinledik. Arkadaş ortamında yapılan sohbetlerde daha sıcak ilişkiler kuruluyor" dedi.
 
twitter.com/u_ibrahim_altay adresinden twitter'a katılan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medyanın doğru ve gerektiği kadar kullanıldığında iletişim kurmada önemli bir rol oynadığını ifade etti.
 
twitter takipçileri de organizasyon nedeniyle teşekkür ederek, Konya'da ilk kez gerçekleştirilen bu uygulamayla Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'la bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
....
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA