• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Tutal LYSye girecek gençlere başarılar diledi
19 Haziran 2016 Pazar 06:22

Başkan Tutal LYS'ye girecek gençlere başarılar diledi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek olan üniversite adaylarına başarılar ve zihin açıklığı diledi.

18 Haziranda başlayıp 5 kategoride sınavlara girecek öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Tutal, öğrencilere emeklerinin karşılıklarını almaları temennisinde bulundu. Tutal "Kendine güvenen ve doğru hedefleri belirleyerek hedefe kilitlenen öğrenciler, her zaman başarıyı yakalayacaklardır. Uzun yıllara dayanan eğitimin son safhalarını oluşturan sınavlarda verilen emeklerin, dökülen terlerin karşılığını Rabbimiz verecektir. Azimli ve doğru hazırlanma ile hedefledikleri mesleklere ulaşacaklarına inancımız tamdır. Yarınlarımızın teminatı gençlerimizin milli manevi değerlerimize sahip çıkan ahlaklı, saygılı, donanımlı, vatana, millete hayırlı gençler olarak yetişmesi iftiharımız olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Lisans Yerleştirme Sınavına girecek öğrencilerimize sınavlarında başarılar ve zihin açıklığı dilerken, onları bu günlere getiren ve en güzel şekilde yetişmeleri için emek   veren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Allah bu yavrularımızın yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA